Bloggpaus.

Ses när jag kanske skaffar iphone.
/hanna & pasco
PUSS

Pluggar -.-

Åh vad dålig statistik jag har. Kanske för att jag aldrig bloggar, men ändå. Vet inte om jag ska fortsätta faktiskt.. Aja, k.
PUSS

Brunt hår ;)

Bild från när jag precis hade färgat håret brunt. Ignorera mig fula ansikte.
Vill kanske ha  brunt igen.. Eller blont? Vet inte :s
PUSS

Njut av livet, hur hårt det än är.

PUSS

God Morgon :)

I'm sexy and i know it :)

PUSS

Tävling hos KickBackPack!♥

Är med i en tävling där man kan vinna en länk i alla Kick Back Pack's bloggar! Vill ju såklart vinna eftersom jag har jättedålig statistik på min blogg + att jag älskar alla deras bloggar, så det vore ENORMT häftigt för mig! :D
KANDYLANDY-Vira
Sjukt snygg & söt tjej som har en grymt bra blogg! Hennes läppar är helt underbara & hon har (ska få) en jättegullig kattunge. Superbra & läsvärd blogg, helt klart!! :D
KEELA-Michaela
Började läsa hennes blogg först och blev beroende direkt. Hon är sjukt söt & jag älskar hennes stil! Jättemycket färger & söta saker dyker upp i hennes blogg, så ni måste gå in på den, för den äger!
HOFH myshowroomHOFH-Johanna
Typ världens roligaste & knasigaste blogg! Sitter och ler varje gång jag läser den, hihi. OTROLIGT söt tjej, som bloggar grymmt bra! Alla går in och läser!
CATY-Katarina
Häftig tjej som har en jättebra blogg! Hon har oxå en sjukt gullig hund, DÖR. Hon åker snowboard, och ser riktigt cool ut, alla läser bloggen! :)
nevergiveupEPICFAIIL-Moa
Cool tjej, som har en superbra blogg! Skriver intressant, som man blir peppad av ibland, sjukt ku :D Så jag rekomenderar er alla att läsa hennes blogg!
Älskar er alla, Kick Back Pack, FÖR ALLTID!♥

PUSS

Tja

Sorry för att jag inte har bloggat på typ en vecka.
PUSS

Grymma :)

PUSS

Zack & Cody igen ;)

Måste rusa till bussen nu!
PUSS

Zack & Cody

KÄRLEK♥

Tönt jag vet, men jag äääälskar Zack & Cody!
PUSS

STOP KONY

Lägg ner 20 minuter att kolla på den här videon. Hemskt att det här kan hända, STOP KONY!
PUSS

Hatar skolan.

PUSS

Dagens outfit+facebook

Skjorta: Hollister
Jeans: Lindex

Jag älskar godis♥

PUSS

Gammal header^^

Hahah en gammal header från min förra blogg. Snygg va? ;)
PUSS

KLICKA!

HAMILI
PUSS

godmorgon snyggingar!

Drar snart till skolan.. Bussen går 08.24, för er som undrar ;)
Har fett dålig blogginsparation. SÄMST.
PUSS

Fina bästisar♥


Älskar er tjejer, glöm aldrig det.♥
PUSS

GRYM.

PUSS

Want!

Hollister..♥

PUSS

Lips..

Gjordes för några månader sedan. Heheheheh

PUSS

Det kallas att bjuda på sig själv^^

bajs

PUSS

Söndag

Sista dagen innan skolan börjar. Jag vill inte :'( Men nu får man hålla ut till påsklovet! Och våren börjar ju komma, yeey :3 Bloggar mer sen, PUSS

Mini Chilli :3

Hahah gud vad liten hon var!♥
PUSS

10 saker ni kanske inte visste om mig?

1. Jag skriver nästan alltid 2 punkter istället för 3. När man skriver en mening som t.ex: "Vänta här..." så skriver jag bara med två punkter.. Det är typ "min grej", hahah.
2. Jag tycker världen är ganska tråkig. Jag menar, vem har bestämt att man måste slösa bort hela livet på skola & jobb, och varför är typ hotell och sånt vita, gråa eller bruna & varför sätter man sig gärna inte bredvid någon okänd person på bussen? Usch vad tråkigt :(
3. Jag blir glad av färger. Om jag t.ex går in på en klädaffär där det hänger massa kläder i pastell eller neon-färger så blir jag fett glad. och typ bah: "ooooh, färger". Som ett litet barn typ.
4. Jag älskar godis & onyttigheter. Jag kan typ inte leva utan godis, för det är så gott. Och ibland på mataffärer t.ex så ser man: "lösgodis, 79 kr/kilo & naturgodis (nötter och sånt), 169 kr/kilo. Jag menar, då är det ju klart att man väljer godis, right?
5. Jag önskar världen var lite mer "musikalisk". Som typ i High school musical.. När typ alla helt random börjar sjunga, dansa & spela musik. det vore fett kul.
6. Jag är inte särskilt nöjd med mitt utseénde. Det är tre saker som jag gillar med mig själv; min ögonfärg, mina läppar & min mage. resen vill jag gärna byta ut. Ibland kollar jag på kompisars bilder och blir arg för att de är så mycket finare än mig..
7. Jag vill ha sommar. Älskar värmen, solen, att man kan gå runt i fina sommarkläder, sola, bada, vara på gröna lund & umgås med kompisar. snart är det sommar, snart snart snart..
8. Jag älskar att trycka på knappar. Om jag är inne i en telefonaffär så måste jag alltid trycka på massa knappar för det är så jävla roligt.
9. Jag älskar att piffa & fixa i mitt rum. Ibland kan jag bara börja leta i massa gamla lådor i mitt rum och kolla vad som finns, eller sätta upp lite olika prydnader och sånt. Det är jättemysigt.
10. Jag är typ inte allergisk mot någonting. Alla brukar vara allergisk mot något som t.ex pollen, mjölkprodukter, gluten eller pälsdjur, men inte jag. Jag är awsomeeeee!
PUSS

Humor :')

AHAHAHAHAH!

PUSS

Tråkigt..

Har försökt plugga lite matte men det går inte. Jag blir på skitdåligt humör direkt och vill bara sova typ. Sen måste jsg sy mina tåskor & städa chillis bur. Kul, verkligen. Snart börjar skolan igen oxå. Ååh, LML<3 PUSS

Ludde♥

mormor & morfars lilla pudel..♥
inte världens bästa bilder, men jag var lite stressad när jag fotade dom.
men visst är han söt?♥

Osminkad Hanna..

jag vill visa min naturliga skönhet! *host*
PUSS

Sweet cookies :3

jättegoda c:


Welcome :)

Hej och välkomna till min blogg! Vet inte riktigt hur länge jag kommer hålla på att blogga här eller hur mycket jag kommer satsa, det beror på hur statistiken blir, heheh.
Namnet hofswee är en förkortning av hannaofsweden ("sweden" med två "e"). Ville inte ha hela namnet ut, känns lite härmigt mot vissa andra bloggare, typ.
Men i alla fall, hoppas ni gillar det ni läser!
bjuder STORT här..

PUSS

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0